Despre noi

Societatea noastra dispune de 10 camioane cu capacitate intre 2 si 9 pozitii. Mentionam ca toate mijloacele de transport folosite precum si masinile transportate sunt asigurate la valori mai mari fata de conditiile CMR. Astfel, camioanele de 8 pozitii sunt asigurate la o valoare de 200.000 euro, iar cele de 4 pozitii sunt asigurate la 100.000 euro.

In plus calitatea serviciilor oferite este garantata si de experienta noastra de peste 5 ani in transport auto, pe diverse rute internationale: Grecia, Italia, Franta, Germania, Belgia, Olanda, Bulgaria, Ungaria, Austria.

SC Emavi Business Solutions SRL  efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme intern si international, transport auto general. Detinem un parc auto in care se gasesc autospeciale, echipate conform standardelor in vigoare.

Firma noastra a aparut din dorinta de a oferi cele mai bune posibilitati de tractare si transport auto. Oriunde, oricand, la doar un telefon distanta , firma noastra este pregatita la orice ora sa vina catre dumneavoastra.