Termeni și condiții

Va multumim pentru vizitarea website-ului www.emavi.ro. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate aici.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A WEBSITE-ULUI
Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website.

ACURATETEA, INTEGRALITATEA SI ACTUALITATEA INFORMATIEI
Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt complete. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

RESPONSABILITATE LEGALA
S.C. EMAVI BUSINESS SOLUTIONS SRL si /sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra.

Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil. S.C. EMAVI BUSINESS SOLUTIONS SRL nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o faceti pe propriul dumneavoastra risc. In limita maxima prevazuta de legislatia aplicabila, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de S.C. EMAVI BUSINESS SOLUTIONS SRL sau fata de reprezentantii sai, directorii, angajatii, furnizorii sau programatorii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui website.

ACTIVITATI INTERZISE
Este interzisa intreprinderea oricarui act pe care S.C. EMAVI BUSINESS SOLUTIONS SRL, la libera sa alegere, il poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege aplicabila acestui website, incluzand dar fara a se limita la:
– Orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza) cat si a oricarui alt drept legal al persoanei;
– Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia S.C. EMAVI BUSINESS SOLUTIONS SRL, angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a S.C. EMAVI BUSINESS SOLUTIONS SRL;
– Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor S.C. EMAVI BUSINESS SOLUTIONS SRL sau proprietatilor altor persoane;
– Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale S.C. EMAVI BUSINESS SOLUTIONS SRL sau ale tertilor.

JURISDICTIE SI LEGE APLICABILA
Serviciile S.C. EMAVI BUSINESS SOLUTIONS SRL, materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. S.C. EMAVI BUSINESS SOLUTIONS SRL nu garanteaza că produsele și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile in alte locatii decat Romania. Dumneavoastra si S.C. EMAVI BUSINESS SOLUTIONS SRL sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate exclusiv instantelor din Bucuresti, Romania.